Over mij

Welkom op Beste Top 10 Sam, de persoonlijke review blog van een thirty something. Mijn naam is Sam Van den Haute, de speurneus en drijvende kracht achter deze top 10 review website.

Omdat er zó veel producten beschikbaar zijn (en echt van alles wat!) lijkt het soms onmogelijk om nog een goed product te kunnen vinden. Laat staan het beste! 

Wel, om jullie tijd te helpen besparen, ben ik op zoek gegaan naar allerlei producten die jij en ik op een gegeven moment misschien wel nodig hebben. Via de bekendste online winkels, speurde ik vervolgens naar recente consumentenbeoordelingen en aan de hand van deze én mijn eigen beoordeling, stelde ik vervolgens een top 10 (of soms ook een top 5) op.

Via een eenvoudig navigeerbare website, wil ik inspiratie bieden aan echt iédéréén die op zoek is naar een product van kwaliteit, met een betaalbare prijs en liefst ook nog een beetje mooi oogt.

Ik doe dit allemaal in m’n eentje, dus als er nog een product ontbreekt waar jij graag hulp mee zou willen… Stuur me gerust een mailtje! Eens ik de tijd vind om een nieuwe review te schrijven, dan is jouw product misschien wel aan de beurt!

 

beste top 10 reviews Sam

Hoe BesteTop10Sam begon...

Het jaar 2020 staat collectief in ons geheugen gegrift als het jaar waarin Covid-19 uitbrak.
Wel, op dat moment was ik een full-time reisblogger. Op CheckOutSam.be en CheckoutSam.nl bundelde ik al mijn tips voor reizen dichtbij en ver weg.

Je kan je natuurlijk wel al inbeelden dat Corona roet in het eten strooide voor de komende jaren en dus… moest ik mij concentreren op een nieuw project!

Enerzijds besloot ik om me toe te spitsen op het zoeken van originele cadeautjes, anderzijds ging ik op zoek naar de beste producten allerhande. Eerst hadden die nog allemaal met reizen te maken (de beste wandelschoenen, het beste zakmes, de beste waterfles, …), maar na een poosje vond ik dit nieuwe ‘werk’ zo leuk, dat ik ook andere categorieën begon uit te lichten. 

over sam

Waarom deze website?

Omdat ik denk dat je de reviews of beoordelingen die online staan niet zo maar moet geloven. Webshops geven bepaalde producten voorrang, er worden valse reviews geschreven, etc. Ik probeer daar een eerlijker antwoord op te geven en zal ook altijd meerdere producten uitkiezen, zodat jij uiteindelijk zelf nog altijd de keuze hebt. 

Zijn mijn reviews en beoordelingen 100% perfect? Natuurlijk niet! Maar… ik heb ze wel allemaal zelf nagekeken en beoordeeld. En als je dat voor zó veel producten allerhande doet… dan word je daar toch wel een beetje een expert in, denk je ook niet?

Niet wat je zoekt?

Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Of heb ik simpelweg nog niet geschreven over een product naar waar jij op zoek bent? Oepsie! Ik zal er alles aan doen om het goed te maken!

Waarom stuur je mij geen mailtje (Sam@bestetop10Sam.nl) om te vertellen waarmee jij hulp nodig hebt? Hopelijk komen we er samen wel uit!

reviews en beoordelingen Sam
Sam Valentijnscadeau oprichter
BesteTop10 Sam oftewel...

Sam Van den Haute

Scroll naar boven